RECENSIES

Schrijf een recensie…

17 Comments

 1. Harry Kranen

  Vorige week hebben we bijzonder lekker gegeten bij restaurant Maza! Het eten was erg lekker, gastvrijheid super en het enthousiastme maakte het feestje compleet. Vooral de bijzondere kruiden in het eten zorgen ervoor dat we zeker nog eens terug komen.

 2. Fadia Al Abbar

  De sfeer in het restaurant is erg gezellig en het eten is echt super lekker! Ik kan de aubergine schotel erg aanraden. Ik kan niks negatiefs bedenken over het restaurant. Alles was naar wens en ik ga graag een keer terug om van die heerlijke Afghaanse gerechten te genieten!

 3. Monique Wierckx

  We hebben gisteravond met onze Amnesty-groep genoten van de hartelijke ontvangst door de vriendelijke eigenaar en zijn echtgenote, en van het smakelijke buffet met lekkernijen uit de Afghaanse keuken. Een aanrader voor kleine groepen!

 4. Carmen

  We hebben hier een fantastisch diner gehad met ons huis.
  Ik samen met nog 15 andere Utrechtse studenten hebben van een heerlijk diner mogen genieten.Ook ontzettend genoten van het heerlijke eten en de vriendelijke bediening. Zeker de moeite waard om nog eens langs te gaan!

 5. Maud

  Mijn eerste kennismaking met de Afghaanse keuken, en meteen een groot succes! De gerechten waren heerlijk, en het restaurant is erg gezellig en gastvrij. 🙂 Zeker voor herhaling vatbaar, dankjewel Maza!

 6. Marjan van der Zeep

  We ontdekten dit restaurant tijdens ons bezoek aan Bergen op Zoom.
  We werden verrast door de speciale kruidige manier van de maaltijden.
  Het was puur genieten van de smaken.
  Ook het persoonlijke tintje wat de eigenaar gaf door zijn verhalen is iets wat dit restaurant bijzonder maakt.
  We zullen het niet gauw vergeten.

 7. Nicolle Verstraeten

  We hebben genoten van een heerlijk Afghaans menu waarbij de smaken voor ons dicht bij de Indiase keuken liggen. We kenden de Afghaanse keuken niet en waren erg te spreken over de Zalm. Daar komen we voor terug! En natuurlijk de salade, de rijst, het vlees, de soep, alles was lekker. En niet te vergeten de groene thee, helaas blijven de recepten het geheim van de kok.

 8. Dini Otto

  Gisteren genoten van het heerlijke eten bij Maza. Een aanwinst voor als je eens iets anders wilt eten. Wat een verrukkelijke smaken. Ik heb van ieder hapje genoten . Vriendelijke bediening die het hun gasten naar de zin wilen maken.Ik kom zeer zeker vaker hier eten.

 9. Vera Steur

  Vanavond met 8 mensen bij Maza gegeten. Het eten was echt super lekker!! Met voor ieder wat wils, het smaakte vers en was verzorgt. De bediening was zeer gastvrij. Er mochten hier en daar nog wat puntjes op de i in de bediening, zoals de hoofdgerechten gelijk uit serveren, maar de lekkere smaak van het eten maakte dat zeker goed!

  V. Steur

 10. Peter Markus

  Gisteren hebben we heb zes man heerlijk gegeten bij Maza. Heerlijke voorgerechten, flinke hoofdgerechten (vlees voor de echte vleeseters en vis voor de visliefhebbers) natuurlijk ook de Palau. Lekkere traditionele nagerechten waaronder de verrassing van de chef. We hebben heerlijk gegeten in een heel vriendelijke omgeving.
  Maza is een aanwinst voor Bergen op Zoom.

 11. Mijn vrouw en ik hebben het genoegen gehad bij de vooropening van deze uitstekende culinaire aanvulling in het Bergen op Zoomse, te hebben kunnen proeven en ervaren wat Maza in petto heeft . Ik kan niet anders zeggen dat het ons uitstekend is bevallen en zullen er zeker weer terugkeren.
  Ria en Rien van Ginneken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

vijftien + 16 =